Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Beton împrăștiat pe carosabil la intersectia străzilor Teodor Burada cu 1 Mai. Ce măsuri au luat polițiștii locali

ro

05 Mar, 2024 13:35 611 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaSăptămana trecuta, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au observat ca la intersectie străzilor Teodor Burada cu 1 Mai carosabilul este murdarit de beton care cel mai probabil a cazut dintr-o autobetonieră.

Potrivit DGPL Constanța, în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au reușit să identifice persoana  vinovată care a fost sancționată contravențional de către polițiștii locali pentru murdarirea carosabilului, lipsa avizului de traseu și a autorizației de folosire a tramei stradale cu amenzi în cuantum de 4232 lei.

„Mai mult decât atât, polițiștii locali au dispus persoanei responsabile și aducerea terenului la starea inițială, partea carosabilă  fiind curățată de către aceasta.

Pe această cale facem apel la persoanele care observă asfel de fapte să sesizeze Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 -  sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au mai menționat reprezentanții DGPL Constanța.

Citește și: 

Șofer depistat de două ori pe aceeași stradă din Medgidia circulând fără permis. Suspectul, reținut (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii