Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul de la Garda Financiară spune că fata lui n-a mai condus Simona Anastasia Tănase, implicată într-un nou accident?

ro

22 Sep, 2010 01:17 7193 Marime text
comisarul de la garda financiara spune ca fata lui n a mai condus simona anastasia tanase implicata intr
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 22 Sep, 2010 18:31 mafia constanteana din parchet politie si justitie si garda la constanta-ce fac dga sri dna? iau spaga tac.nicoleta colasiz mediator sefa la cec trece cu audi q7 peste capul unui copil de 2 ani .se musamalizeaza cazul-. pe str olteniei proxenetism cu minore droguri arme-la 50 m de parchet si 200 m de politia mun cta.la bariera caraiman si bariera a vlaicu baba novac proxenetism se ia spaga la greu-politia corupta de sus pina jos la fel parchetul-cind va rasculati?
  • vasile 22 Sep, 2010 17:57 florentina dicu m-a accidentat si pe mine acum cativa ani a intrat cu masina pe culoarea rosie a semaforului in intersectie si m-a lovit in spate... am mers la politie unde o cunosteau toti cei de la politia rutiera fiindu-i probabil buni prieteni pentru ca cel gasit vinovat am fot tot eu si chiar am fost amendat... i-am dat asigurarea sa isi repare masina(pe vremea aceea avea o dacia de culoare alba) politia este corupta si se va musamaliza totul ma bucur ca nu mai locuiesc in tara