Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este chestorul de poliţie căruia Iohannis i-a semnat decretul de încetarea raporturilor de serviciu cu MAI şi care este motivul

ro

05 Mar, 2019 02:50 2500 Marime text
Ieri a fost publicat, în Monitorul Oficial al României, Partea I numărul 172 din 4 martie, Decretul numărul 136 „privind încetarea raporturilor de serviciu ale unui chestor de poliţie din Ministerul Afacerilor Interne”.
 
După care, în actul normativ la care facem referire, se arată că, „în temeiul prevederilor art.94 lit.b) şi ale art.100 din Constituţia României, republicată, ale Legii nr. 360/2002 privind Statutul Poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Legii nr. 232/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările şi completările ulteriorare,

Având în vedere propunerea ministrului afacerilor interne,

Preşedintele României decretează:

Articol unic- La data de 4 martie 2019, domnului chestor de poliţie Dascălu Ion Ioan îi încetează traporturile de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne”.

Decretul este semnat de preşedintele României Klaus Iohannis şi contrasemnat de primul ministru Vasilica-Viorica Dăncilă. 
 
Reamintim că, tot ieri, președintele României, Klaus Iohannis, a mai semnat şi decretul prin care Daciana Claudia Deritei a fost eliberată din funcția de procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Cluj ca urmare a pensionării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii