Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru furt calificat

ro

23 Jan, 2013 20:19 1416 Marime text
La data de 22 ianuarie, ora 22.30, poliţiştii din Albeşti i-au depistat pe Petrică Adrian Z., de 25 de ani, pe Valentin O., de 22 de ani, pe Cosmin-Alexandru O., de 19 ani, şi pe Elvis O., de 27 de ani, toţi din localitatea Independenţa, care sustrăgeau bucăţi dintr-o conductă metalică ce aparţine sistemului de irigaţie situat în extravilanul municipiului Mangalia.

Persoanele în cauză sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi zi, poliţiştii din 23 August au identificat într-o autoutilitară mai multe bucăţi metalice, a căror provenienţă nu a putut fi justificată de ocupanţii acesteia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acestea provin de la o conductă care aparţine reţelei de apă de pe raza municipiului Mangalia. În cauză, P. Costel, de 43 de ani, din Mangalia, şi C. Cosmin, de 25 de ani, din 23 August, sunt cercetaţi de poliţişti în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din Ion Corvin au fost sesizaţi de către un bărbat de 39 ani, din localitatea Viile, despre faptul că în noaptea de 21/22.01.2013 persoane necunoscute i-au sustras mai mulţi metri de plasă de la gardul locuinţei sale, cauzându-i un prejudiciu de 200 de lei.

Deplasaţi la faţa locului, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că suspecţi de comiterea furtului sunt doi tineri de 16 ani, din localitate.

În urma documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, a rezultat că cei doi mai sunt suspectaţi de săvârşirea unui furt, comis în aceeaşi noapte dintr-o magazie din localitate.

Bunurile au fost recuperate în totalitate şi predate părţilor vătămate, suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii