Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de procurorii DIICOT Particularul Liviu Şerban Ghebaur, cu punct de lucru în Portul Constanţa

ro

29 Jan, 2013 22:14 5789 Marime text
Cercetat penal de procurorii Structurii Centrale a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, particularul constănţean Liviu Şerban Ghebaur îşi găseşte timp şi pentru dezvoltarea afacerilor. Mărturie la această afirmaţie stă Monitorul Oficial al României din data de 28 ianuarie.

Mai exact, la pagina 14 se precizează că asociaţii SC Gelcosin SRL, respectiv Ionel Gabriel Gherghişan şi Liviu Şerban Ghebaur au hotărât deschiderea unui punct de lucru în Constanţa, incinta Port Constanţa, Rădăcina Moll III, Dana 45. După cum arătam şi în ediţiile trecute, numele lui Liviu Şerban Ghebaur este legat de North Star Shipping, companie înfiinţată în 1995 care se ocupă cu „alte activităţi anexe transporturilor", de SC Dinamic Trading Star, înfiinţată în 1996, având sediul în Constanţa, cu obiect principal de activitate „intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile". Lista continuă cu SC Gelcosin („născută" în 1998), societate care se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri, SC Dali Studio SRL, SC Romtim Construct Group SRL (2005), cu obiect de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale" şi SC Minmetal SA, unde director general a fost Andrei Aurelian Popa, fostul şef al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime.

În firma din urmă se afla SC Omega Capital SRL şi North Star Shipping. Revenind la subiectul procurorilor DIICOT, aceştia afirmă că Liviu Şerban Ghebaur este cercetat alături de mai multe persoane, printre acestea aflându-se El Khalil Jihad şi Youssef Laoun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii