Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul copiilor luați de polițiști din curtea Școlii 29 din Constanța. Corpul de Control al MAI a finalizat ancheta

ro

07 Oct, 2020 18:57 6138 Marime text
 
  • Cei 8 tineri au fost duși la secție, unde au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare. 
 
Corpul de Control al Ministerului de Interne, trimis la Constanţa în urma scandalului iscat de intervenţia unor poliţişti la Școala 29 din municipiu, a finalizat cercetările specifice.
 
Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța ne-au declarat că, în perioada imediat următoare, tot materialul va fi prezentat ministrului de Interne Marcel Vela. Aceleași surse mai arată că în urma acestui control s-a stabilit că poliștii au acționat legal, Corpul de Control al Ministerului de Interne nedescoperit nimic ilegal sau abuziv.
 
Amintim că, în urmă cu două zile, urmare a mai multor sesizări cu privire la faptul că se tulbură ordinea și liniștea publică a locatarilor din zona unei școli din municipiul Constanța (Școala 29), în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 2 au legitimat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces.
 
Cei 8 tineri au fost duși la secție, unde au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare, conform art. 2, punct 13 din Legea 61/1991 R.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii