Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconieri prinşi cu peste un kilometru de plase

ro

12 Oct, 2012 01:00 1078 Marime text
Peste un kilometru de plase monofilament şi 111 kilograme de peşte au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. În urma acţiunilor de prevenire au fost identificaţi patru cetăţeni români care transportau 17 plase monofilament şi peşte fără a avea asupra lor documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Tulcea au verificat în ziua de miercuri, la ora 08.30, în apropierea localităţii Lunca, o ambarcaţiune metalică în care se aflau T.I. (36 ani) şi S.M. (19 ani).

În urma controlului au fost descoperite 17 plase monofilament în lungime de 1.020 de metri şi 91 de kilograme de peşte din specii diferite.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.45, poliţiştii din cadrul SPF Ostrov i-au identificat pe raza localităţii Galiţa pe C.G. (35 ani) şi pe C.I. (38 ani), care transportau în doi saci 20 de kilograme de caras.

Cercetările au stabilit că cei doi furaseră peştele din incinta unei ferme piscicole din judeţul Constanţa.

Poliţiştii au confiscat barca metalică şi două rame, estimate la 200 de lei, iar peştele, evaluat la 551 de lei, a fost predat spre valorificare unei societăţi comerciale de profil şi societăţii prejudiciate.

Persoanele sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere a plaselor monofilament şi de furt piscicol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii