Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza de la Mihail Kogălniceanu, în doliu Doi militari au murit într-un accident rutier. Circulaţia pe autostradă, blocată trei ore

ro

16 Feb, 2015 00:00 1660 Marime text
Ulterior accidentului, circulaţia rutieră pe sensul de mers spre capitală a fost oprită timp de mai multe ore

Accident teribil, sâmbătă noapte, pe autostrada Bucureşti - Ploieşti. O maşină care se îndrepta spre capitală a lovit parapetele şi a luat foc. Din păcate, şoferul şi pasagerul din dreapta au pierit pe loc. Cei doi erau angajaţi ai unităţii militare de la Mihail Kogălniceanu.
 
Maşina va fi supusă unei expertize, pentru că anchetatorii nu au putut stabili până acum de ce s-a aprins vehiculul după impact.
 
Puţin înainte de ora 00.00, la kilometrul 31, în zona localităţii Snagov, şoferul unui autoturism care venea dinspre Ploieşti şi se îndrepta spre Bucureşti, pe autostradă, a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit de parapetul care desparte sensurile de mers.
 
Maşina a fost proiectată în celalalt parapet de pe marginea autostrăzii şi s-a aprins.
 
În urma impactului puternic, maşina a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii veniţi de urgenţă la faţa locului au reuşit să stingă vâlvătaia, iar înăuntru au găsit trupul carbonizat al şoferului.
 
Pasagerul din autoturism a fost aruncat din maşină la câţiva metri, iar pompierii şi medicii nu l-au mai putut salva.
 
A fost nevoie de două autospeciale ca să stingă incendiul. Moartea violentă a celor doi i-a impresionat până şi pe pompieri.
Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au început imediat cercetările. Întrebarea-cheie? De ce a luat foc maşina?
 
„În urma impactului, autoturismul a luat foc din cauze necunoscute, rezultând decesul a două persoane“, a spus comisarul Ion Lazar, de la Serviciul Autostrăzi, relatează stirileprotv.ro.
 
În timpul cercetărilor, circulaţia pe sensul de mers spre capitală a fost oprită pentru mai bine de trei ore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii