Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armă descoperită de poliţişti Duşi la arestare din cauza pasiunilor pentru bancomate (galerie foto+video)

ro

15 Dec, 2012 00:00 3557 Marime text
10_bancomat_1.jpgDoi tineri constănţeni sunt suspectaţi de poliţişti de săvârşirea mai multor furturi şi tentative de furt de bani din ATM-uri. În urma percheziţiilor efectuate ieri la locuinţele acestora, poliţiştii au descoperit instrumente electronice de plată contrafăcute, precum şi o armă nesupusă autorizării ori notificării.

În dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Intervenţii şi Acţiuni Speciale Constanţa, beneficiind de suportul de specialitate al ofiţerilor DGIPI, au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de furt şi tentative de furt de sume de bani din ATM-urile mai multor agenţii bancare din municipiul Constanţa.

bancomat_2.jpg

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate probe şi mijloace de probă ce au legătură directă cu săvârşirea faptelor, fiind identificaţi doi dintre suspecţii de comiterea acestor fapte, respectiv I.S., de 33 de ani, şi A.B., de 26 de ani, ambii din municipiul Constanţa.

Totodată, la reşedinţa lui I.S., poliţiştii au găsit şi ridicat o armă air-soft, cu acţionare electrică, nesupusă autorizării ori notificării, iar la domiciliul lui A.B. au fost identificate şi ridicate instrumente electronice de plată contrafăcute.

Din primele cercetări, în sarcina celor doi suspecţi s-a stabilit şi probat săvârşirea a 10 tentative de furt şi furturi de sume de bani din ATM-uri, existând indicii şi cu privire la săvârşirea altor 12 astfel de fapte, faţă de care cercetările vor fi extinse.

Ieri, cei doi urmau să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii