Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat după ce a smuls cerceii unei nevăzătoare

ro

06 Nov, 2012 00:00 1174 Marime text
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa l-au prezentat pe Dorel C. (31 ani), din Feteşti, judeţul Ialomiţa, Judecătoriei Constanţa în ziua de duminică. Magistraţii au dispus arestarea bărbatului acuzat de tâlhărie pentru 29 de zile, el fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 2 au fost anunţaţi sâmbătă, la ora 16.45, de un ofiţer de poliţie, care reuşise, cu sprijinul agenţilor unei firme de pază, imobilizarea bărbatului suspectat că ar fi comis o tâlhărie pe strada Adamclisi din municipiul Constanţa.

Suspectul, numit Dorel C. (31 ani), din Feteşti, judeţul Ialomiţa, este acuzat că i-a smuls cerceii din urechi unei femei nevăzătoare, în vârstă de 71 de ani, după care a fugit. Soţului victimei a alertat cu strigătele un echipaj al unei societăţii de pază ce se afla în zonă, care a intervenit şi l-a oprit pe suspect.

Presupusul tâlhar a fost reţinut iniţial de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate cu suspectul în arest, reţinut pentru tâlhărie. Lucrătorii de poliţie urmăresc să stabilească întreaga activitate infracţională a acestuia şi să ia măsurile legale care se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii