Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ai plecat prea devreme dintre noi Comisarul-şef Dănuţ Pisică, însoţit pe ultimul drum de peste 300 de oameni (galerie foto)

ro

19 Feb, 2013 22:21 4426 Marime text
pisica_pisica.jpgLa data de 1 august 2006, Dănuţ Pisică a obţinut, în urma unui concurs, postul de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Constanţa

Ieri, circa 300 de persoane l-au condus pe ultimul drum pe comisarul-şef Dănuţ Pisică, adjunctul Poliţiei Municipiului Constanţa. Omul legii a decedat duminică după-amiază, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce, cu o zi înainte, suferise un infarct. La înmormântare au luat parte atât familia îndoliată, cât şi poliţişti, jandarmi, procurori, medici ori foşti apropiaţi ai comisarului-şef.

Adjunctul Poliţiei Municipiului Constanţa, Dănuţ Pisică, a absolvit în anul 1990 Şcoala Superioară de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne, fiind încadrat cu gradul de locotenent la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa - Poliţia Municipiului Constanţa, unde a activat până în anul 1996. Începând cu data de 1.05.1996 şi până la 15.10.1998, a fost şef al Serviciului de Ordine Publică, iar apoi a fost numit ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Cercetări Penale, la comanda căruia a fost împuternicit în perioada 1.12.2005 - 1.02.2006. La data de 1.02.2006, comisarul-şef Dănuţ Pisică a preluat comanda Secţiei 1 Poliţie Constanţa, până la data de 1.08.2006, când a obţinut, în urma unui concurs, postul de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Constanţa.

pisica_pisica_2.jpgSâmbătă seara, comisarul-şef Dănuţ Pisică a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce suferise un infarct. În ciuda eforturilor depuse de medici, duminică, poliţistul Pisică a decedat. Luni, trupul neînsufleţit al comisarului-şef Dănuţ Pisică a fost depus la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din municipiul Constanţa. Ieri, fostul adjunct al Poliţiei Municipiului Constanţa a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Central. În faţa Catedralei a fost prezentă o fanfară şi au fost trase mai multe focuri armă. Cortegiul funerar a plecat de la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, a trecut prin faţa Poliţiei Municipiului Constanţa, a stat câteva minute pe strada Cutezătorilor (acolo unde locuia poliţistul), după care s-a îndreptat către cimitir. Pe tot traseul, cortegiul a fost însoţit de poliţişti rutieri.

În continuare, rudele, dar şi foştii colegi ai comisarului-şef Pisică trimit mesaje de condoleanţe.

Colidiuc Dorin, fost inspector-şef adjunct al Poliţiei Judeţului Constanţa: „Dumnezeu să te odihnească în pace. Rămâi mereu în inima mea... «americane», aşa mă alinta. Condoleanţe familiei!"

Gina:

„Ai fost mereu mândria familiei. Ai plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească! Nu te vom uita niciodată!"

Viorel:

„Dumnezeu să-l ierte! În lumea noastră, rece vei rămâne, în inimile noastre un văr de nota 10! Viorel, Iaşi."

Col.(Rz) Constantin Marichescu:

„Un om şi un profesionist deosebit. Din păcate, Dumnezeu nu alege. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii