Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerea lui Mazare, „scurtcircuitata" Hotelul Flora, din nou in flacari (galerie foto)

ro

04 Jun, 2010 03:38 2279 Marime text
hotel-Flora-incendiu.jpgO cameră a Hotelului Flora din Mamaia a fost cuprinsă, ieri, de flăcări din cauza unui scurt circuit produs la instalaţia electrică.

Camera situată la etajul 7 al hotelului a ars în totalitate din cauza unui prelungitor defect care s-a scurtcircuitat.

Pompierii au ajuns după ce incendiul a fost stins de angajaţii hotelului, dar au supravegheat zona pentru a se asigura că flăcările nu vor izbucni din nou.

Potrivit declaraţiilor locotenentului George Nicolae, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar singurul ocupant al camerei incendiate a fost evacuat la timp.

Un incendiu asemănător a afectat Hotelul Flora şi în urmă cu doi ani, în aprilie 2008, când focul a izbucnit la etajul şase, pe aceeaşi parte a clădirii. Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit atunci în urma unui scurtcircuit produs la frigiderul din încăpere. Hotelul Flora aparţine SC Xenoti SRL, firmă în care sunt asociaţi, conform Registrului Comerţului, Gabriel Sorin Strutinsky, Mihail Gheorghe Cârciog, Radu Ştefan Mazăre şi Nicuşor Daniel Constantinescu. Funcţia de administrator este îndeplinită de Gabriel Sorin Strutinsky.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii