Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzat de şantaj

ro

25 Jan, 2013 20:00 3202 Marime text

07_santaj_-_catuse5.jpgPoliţiştii de la Investigaţii Criminale Constanţa au prins în flagrant un bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Acesta ar fi primit 3.000 de lei de la o persoană pe care o şantaja şi ameninţa.

La data de 24 ianuarie, poliţiştii de la Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a unui bărbat suspectat de comiterea infracţiunii de şantaj.

În fapt, în perioada 2008 - 2010, Ionuţ Munteanu i-ar fi împrumutat victimei mai multe sume de bani. Cel din urmă le-a returnat parţial, achitând totodată şi diferite „dobânzi", susţin organele de anchetă. Munteanu este suspectat că, la finele anului 2010, i-a mai solicitat bărbatului returnarea a 14.000 de euro, reprezentând sumele împrumutate şi dobânzi, iar pentru că acesta nu a putut să restituie banii, a fost ameninţat în repetate rânduri cu acte de violenţă.

La data de 24 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict. Astfel, acesta a fost prins cu suma de 3.000 de lei asupra sa, bani care proveneau de la victimă.

Suspectul a fost condus la sediul IPJ Constanţa în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, acesta fiind prezentat magistraţilor cu propunerile corespunzătoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii