Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Trei persoane în stare critică. Este cam aceeaşi zonă unde a avut loc o altă nenorocire acum două zile

ro

03 Aug, 2019 07:27 2753 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, la kilometrul 608+500 de metri, la intrarea în localitatea Tileagd dinspre Oradea (judeţul Bihor), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

În urma impactului, trei persoane (din autoturism) au suferit leziuni grave, fiind în stare critică.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.
 
Trebuie să facem precizarea că accidentul a avut loc, aproximativ în aceeaşi zonă de drum unde, acum două zile, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion.

Coliziunea s-a soldat cu două persoane decedate şi alte şapte rănite. Circulaţia rutieră a fost întreruptă pe DN 1, însă s-a desfăşurat dirijat, deviat pe rute ocolitoare, pe drumuri judeţene, între localităţile Tileagd şi Aleşd.

Doi oameni rămaşi încarceraţi și au decedat, iar alţi 7 sunt răniţi. Dintre persoanele rănite, doi au leziuni extrem de grave, o personă are răni de gravitate medie şi alte două au scăpat cu leziuni uşoare.

La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de pompieri, cu Descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedici de la Aleşd şi 3 echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii