Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe un drum național! Un bărbat din Ungaria și-a pierdut viața într-un accident rutier

ro

21 May, 2023 08:42 1134 Marime text
imagine cu  rol ilustrativ
Un accident moto a avut loc în cursul zilei se sâmbătă, 20 Mai 2023, ora 17:56, pe DN76, în zona localității Săucani din județul Bihor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuță, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 că, pe DN76, între localitățile bihorene Săucani și Răbăgani, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o motocicletă.

Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, din primele investigații efectuate, au constatat că, într-o curbă la stânga, marcată și semnalizată regulamentar, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un bărbat de 55 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin vegetație aproximativ 50 de metri, iar apoi a căzut într-un canal colector, la o diferență de nivel de aproximativ 3 metri.

Din nefericire, în urma accidentului rutier, bărbatul care conducea motocicleta a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

Traficul rutier pe respectivul sector de drum nu a fost afectat.

Polițiștii rutieri au efectuat cercetarea la fața locului, pentru stabilire.


foto: infotraficromania.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii