Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier pe DN76. Un autoturism și un microbuz de călători, implicate. Sunt mai multe victime, printre care și copii. O victimă este resuscitată

ro

14 Dec, 2018 08:35 1569 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 76, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti, judeţul Bihor, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi microbuz de transport persoane.

Din primele informații, șoferul autoturismului a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul care circula regulamentar.

”În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, asupra căruia se efectuează manevrele de resuscitare.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers” - a mai precizat Centrul Infotrafic.

Printre victime sunt și 12 copii, care se aflau în microbuzul implicat în accident. 

UPDATE. ora 9.20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 76, la kilometrul 161, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti, judeţul Bihor, unde a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi microbuz de transport persoane, în care se aflau 12 copii şi 3 adulţi.

În urma impactului nu au rezultat victime din microbuz, însă conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens a decedat.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii