Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav, la Valu lui Traian, la ieșire de pe autostradă. Un autoturism s-a răsturnat. Un om a murit (galerie foto+video)

ro

03 Sep, 2020 18:03 14886 Marime text
  • Autoturismul s-a răsturnat, iar o persoană a rămas încarcerată.

Două persoane au fost rănite în seara aceasta, într-un accident grav, produs la ireșirea de pe A4 spre localitata constănțeană Valu lui Traian.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, una dintre persoanele rănite este acum în stare de inconștientă, iar cea de-a doua este conștientă.

La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajelor de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Potrivit acestora, autoturismul s-a răsturnat, iar o persoană a rămas încarcerată.

Intervenția este în curs de desfășurare.

De asemenea, și echipajele Serviciului Rutier Constanța s-au deplasat la caz.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, în urma impactului, un bărbat a decedat, iar cea de-a doua persoană rănită, o femeie, a fost transportată la spital, cu traumatism abdominal. Femeia este conștientă la acest moment.

UPDATE 2:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe Autostrada A4 pe sensul dinspre Agigea către Ovidiu, la kilometrul 11, în zona nodului de ieșire către DN 3 – Constanța, după ce un autoturism s-a răsturnat pe carosabil. Două persoane au fost rănite, la fața locului fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii accidentului.

UPDATE 3:

Surse neoficiale spun că accidentul s-a produs pe A4, la km11. Cele două victime sunt soț și soție. Bărbatul a decedat, iar femeia este rănită grav. Din primele informații, se pare că bărbatul a pierdut controlul autoturismului, iar acesta s-a răsturnat.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii