Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier grav la sediul Finanţelor Publice Constanţa. Imediat după miezul nopţii. În una din cele mai periculoase intersecţii. Patru victime (galerie foto+video)

ro

26 Jun, 2018 01:41 5602 Marime text

Un grav accident a avut loc, în această noapte, imediat după ora 00.00, pe fondul neacordării de prioritate, la intersecţia străzilor I Gh Duca-Constantin Brătescu-bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, chiar în faţa sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost unul foarte puternic astfel încât două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a li se acorda îngrijiri medicale de specialitate, iar două au fost asistate acolo, pe loc, fără deplasare la spital.

La locul evenimentului au fost trimise echipaje ale SMURD şi Poliţiei Rutiere.

Ancheta este în curs de desfăşurare urmând a se stabili cu exactitate partea de vină a fiecăruia dintre cei doi protagonişti ai accidentului.

Reamintim că accidentul a avut loc în una din cele mai periculoase intersecţii din municipiul Constanţa aici având loc frecvent evenimente rutiere.
 
Sursa foto si video: ZIUA de Constanta  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii