Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav la Lazu. O maşină a luat foc. Un copil a avut nevoie de îngrijiri medicale (galerie foto+video)

ro

15 Jun, 2019 20:42 15288 Marime text
Un grav accident a avut loc, acum câteva minute, la Lazu, pe sensul de mers spre Mangalia.
 
Una din maşinile implicate a luat foc fiind stinsă de participanţii la trafic.

Nu sunt persoane încarcerate.

La intervenţie participă, potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea Constanţa, o autospecială de stins incendii de la Detaşamentul Port Constanţa şi o ambulanţă SMURD.

 
UPDATE:

Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanţa spune că „la accident intervin două ambulanţe SMURD B+ C şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Din primele informaţii ar fi vorba de patru persoane.

Un copil, de 11 ani, a fost preluat de SMURD C şi urmeaza sa fie transportat la spital”.

UPDATE1
Totodată, Andreea Munteanu, purtătoul de cuvânt al IPJ Constanţa a declarat că "în data de 15.06.2019, ora 20:25, un barbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DN 39 în afara loc. Lazu, pe banda numărul 1, dinspre Constanţa către Agigea şi ajungând la intrare în loc. Lazu, din cauza neasigurării la schimbarea benzii de circulatie din 1 în 2, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de barbat, de 40 ani, pe banda numărul 2, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului spate, un minor, de 11 ani, din al doilea auto.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii