Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial de la IPJ Accident rutier grav la intrare în Valu lui Traian. Patru victime. O maşină răsturnată (galerie foto+video)

ro

22 Dec, 2018 01:10 10361 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe DN3, la intrare în Valu lui Traian dinspre Constanţa, în zona cunoscută sub numele de La Popas.
 
Potrivit primelor informaţii de la ISU Dobrogea Constanţa este vorba despre patru victime.

Este posibil ca evenimentul rutier să fi avut loc din cauza condiţiilor meteo la ora producerii accidentului, în judeţele Constanţa şi Tulcea, fiind Cod Galben de vreme severă, ceaţa determinând scăderea vizibilităţii sub două sute de metri.

La locul intervenţiei se află ambulanţe de la SAJ Constanţa, ambulanţe SMURD şi echipaje ale Poliţiei Rutiere Constanţa.  

Trei dintre victime au fost preluate şi transportate la Spital.

Potrivit martorilor este posibil ca un BMW seria 3, din cauza neatenţiei în conducere şoferului, să fi acroşat un Volkswagen.

În aceste condiţii prima maşină s-a răsturnat iar cea de-a doua a fost aruncată în afara carosabilului.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanţa. Ora 06.10:

În data de 22.12.2018, ora 00.30 un bărbat de 22 ani a condus un autoturism pe DN 3, pe a doua banda, dinspre Constanța către Valu lui Traian și ajungând în zona pădure, pentru a nu intra în coliziune fata - spate cu autoturismul care circula in fata sa și care încetinise, a virat dreapta, a pătruns pe prima banda, moment în care a intrat în coliziune fata - spate cu un autoturism condus de o femeie de 25 ani. 

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabila. Primul autoturism s-a răsturnat iar al doilea a intrat în coliziune cu un copac. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unui pasager din primul autoturism, un bărbat de 39 an

Sursa  foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dana 22 Dec, 2018 13:28 Nu se întrecea nimeni cu nimeni, cel cu bmw -ul a fost depășit de altul apoi i-a erijat în fața si a incercat sa-l evita si a intrat pe cealalta bandă in alta masina!
  • Eu 22 Dec, 2018 01:26 Au fost doua masini care se intreceau, cea din fata a intrat intr-o masina de pe banda intai care circula regulamentar.