Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier cu mai multe victime, la sensul giratoriu Agigea. Unul dintre şoferi era băut (galerie foto+video)

ro

17 Sep, 2019 13:52 6446 Marime text

În urmă cu puţin timp, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea din judeţul Constanţa a fost solicitat să intervină pe DN 39.

Din primele informaţii, un accident rutier s-a produs la sensul giratoriu Agigea.

Se pare că şoferul automobilului Citroen se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta se afla în maşină cu soţia şi copilul, care au fost rănite şi transportate la spital.

UPDATE 1:  Potrivit SAJ Constanţa, cele cinci persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa (doi adulți și trei copii). Au intervenit trei echipaje SAJ și două autospeciale de pompieri (una de descarcerare).


UPDATE 2: Ce spun autorităţile despre accident
Astăzi, în jurul orei 13:30, un bărbat de 34 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,33mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN39 pe raza localităţii Agigea, pe prima bandă, dinspre Constanţa către Eforie şi în dreptul postului de Poliţie a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul dublu continu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani pe a doua bandă, în aceeaşi direcţie.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea conducător auto, precum și a unei femei de 36 de ani şi a  doi copii minori (cinci, respectiv şapte ani), pasageri în primul autoturism, transmite purtătorul de cuvânt IPJ Constanţa.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii