Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Vaslui Patru tineri au fost grav răniţi, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Unul din ei este în comă, iar altul a suferit o amputație

ro

16 Mar, 2024 09:09 528 Marime text






 
  • Patru tineri au fost grav răniţi, sâmbătă dimineaţă, unul aflându-se în comă şi altul suferind o amputaţie de membru inferior, după ce maşina în care circulau a intrat într-un cap de pod, în localitatea Văleni, comuna Pădureni, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, în accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, trei fete şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 ani.

Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor, la locul producerii accidentului fiind trimise şi două salvări aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului. La o distanţă de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, semi-conştientă şi cu răni foarte grave. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare şi deblocare, victimele accidentului au fost evaluate şi au primit primul ajutor. Ulterior, patru dintre victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Huşi. Un bărbat în vârstă de 21 ani, care a suferit o amputaţie parţială de membru inferior, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Trei victime sunt conştiente şi cooperante, iar o altă victimă este intubată şi se află în stare de inconştienţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.


Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului, în acest caz fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

Citește și
Polițiștii IPJ Constanța prezintă tehnica din dotare în parcarea VIVO Mall Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii