Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe DN 22, Constanţa - Tulcea Instanţa a dictat prima condamnare

ro

12 Aug, 2016 00:00 10068 Marime text
Mihaela Any Paltarac a fost condamnată de Judecătoria Constanţa la doi ani şi şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, după ce, în 2011, ar fi provocat un accident rutier.
 
Potrivit Poliţiei Rutiere Constanţa, pe 17 aprilie 2011, Any Mihaela Paltarac, de 45 de ani, a condus un autoturism Toyota Rav 4, pe DN 22, dinspre Constanţa către Tulcea, şi, din cauza neatenţiei în conducere, la kilometrul 263+100 de metri, a pătruns pe contrasens, lovind în plin o Skoda Fabia, condusă de Magdalena Ţuţuianu, de 35 de ani, care circula dinspre Tulcea către Constanţa.
 
În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a Mihaelei Any Paltarac, a lui Claudiu Paltarac, de 54 de ani, a lui Florin Sabin Paltarac, de 22 de ani, pasageri în Toyota. De asemenea, au mai fost răniţi: Magdalena Ţuţuianu, Costel Claudiu Ţuţuianu, de 37 de ani, Ştefania Daria Ţ., de 7 ani, şi Carmen Bârnă, pasageri în Skoda. Lenuţa Banu, de 56 de ani, pasageră în Skoda, a decedat în urma accidentului.
 
Aşa cum arătam şi mai sus, Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea Mihaelei Any Paltarac la doi ani şi şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.
 
Decizia nu este definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, care a stabilit primul termen de judecată la data de 3 noiembrie.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ges 14 Aug, 2016 06:23 Fie ca este ucidere din culpa sau vătămare corporală gravă din culpă, Judecatoria Constanta, de ani buni, are o singură condamnare : Închisoare cu suspendare - vinovatul traieste linistit iar victimele ai familiile acestora se chinuie toata viata!