Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal între Tulcea şi Constanţa Taximetrist şi pasager, decedaţi în urma unui impact devastator (galerie foto+video)

ro

01 Aug, 2016 00:00 11021 Marime text

 
Un taximetrist în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanţa, şi pasagerul acestuia, de 27 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, au decedat, ieri-dimineaţă, pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa. Totul s-a petrecut la kilometrul 274+400, unde un autoturism marca Audi, condus de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Cobadin, a intrat în coliziune frontală cu o Dacia Logan (taxi), care circula din sens opus. În urma impactului a mai fost rănită şi o pasageră de 28 de ani.
 
Conducătorul auto a fost identificat şi audiat de poliţiştii constănţeni, după care a fost dus la Urgenţe, la Spitalul Judeţean din Constanţa, pentru că acuza dureri de membre. Urmează ca, la finalizarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă. Se pare că şoferul autoturismului Audi ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta ar fi avut o alcoolemie de 1,45 g/l în sânge.
 
Zona în care a avut loc accidentul este una deosebit de periculoasă. În trecut, chiar în acel loc a mai avut loc un accident rutier mortal. Una dintre maşinile implicate în accident a rupt crucea care amintea de tragedia rutieră din trecut. Acum, în zona respectivă vor fi amplasate trei cruci.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii