Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav la CET. Un copil a murit. Începe judecata (galerie foto+video)

ro

10 Aug, 2016 00:00 6177 Marime text


Începe judecata în dosarul în care Cornel Robert Georgescu, de 27 de ani, din Constanţa, este acuzat că ar fi produs un grav accident rutier, în cartierul constănţean CET, la finele lunii mai, eveniment în care şi-a pierdut viaţa un copil.
 
Dosarul se află pe masa Judecătoriei Constanţa, instanţă care a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privindu-l pe Cornel Robert Georgescu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Mai departe, Judecătoria Constanţa a dispus începerea judecăţii cauzei privindu-l pe cel mai sus precizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la instanţa superioară, cu contestaţie.
 
Cornel Robert Georgescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Tragedia rutieră a avut loc, conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, la finele lunii mai, când Cornel Robert Georgescu, în vârstă de 27 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus, în jurul orei 21.30, un autoturism Mazda, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei.
 
În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Petru Poni, poliţiştii spun că şoferul a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus.
 
În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa mai spun că, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul în care s-a petrecut evenimentul, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane. Ulterior accidentului, una dintre victime, un copil, a decedat.
 

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional! - Tragedie în cartierul CET! Iată decizia finală a procurorilor (galerie foto+video)


















Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii