Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Accident de muncă. Un bărbat a murit după ce a căzut de la 5,5 metri înălțime

ro

14 Sep, 2021 17:26 9321 Marime text
  • În cursul zilei de ieri, a avut loc un accident de muncă pe un șantier din municipiul Constanța, care s-a soldat cu decesul unui angajat.
În data de 13 septembrie 2021, în jurul orei 15.00, la S.C. DELTA PREST CONSTRUCT S.R.L, a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat.

Pentru efectuarea lucrărilor de decofrare, bărbatul s-a urcat pe un panou DOKA, care era desprins din cârligele de fixare. În acel moment, panoul s-a extras de pe stâlp, antrenând în cădere victima. El a căzut în casa scării de la o înălțime de 5,5 metri.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă au fost fără succes. După aproximativ o oră a fost declarat decesul bărbatului.

Evenimentul este anchetat de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și, pe cale de consecință, răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii