Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment A fost inaugurat noul sediu al Evidenței Populației pe strada Ștefan cel Mare din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Sep, 2022 11:16 3273 Marime text
 Azi, 26 septembrie, are loc inaugurarea noului sediu al Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Constanţa, situat în Municipiul Constanţa, Str. Ştefan cel Mare Nr. 44. 

La eveniment sunt prezenți Mihai Lupu, președintele CJC, Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, vicepreședinții CJC, Petre Enciu și Stelian Gima, Constantin Glugă, șeful IPJ Constanța.
 

“Am pornit de la ideea aceasta, ca cetațenilor să le fie facil să ajungă la acest serviciu, astfel astăzi inaugurăm acest nou sediu, cu trei ghișee. Noi înființam spații la CJC, împărțite ce nu avea condițiile corecte de funcționare, astfel înființarea unor ghișee de eliberare a documentelor în regim de urgență era absolu necesar. Aici avem si o arhivă digitată, foarte important de menționat. Acest sediu este si securizat”, spune Mihai Lupu președintele CJC.

 

Pentru  6 euro mp a fost închiriat sediul, pentru 6 ani,  spune președintele CJC, Mihai Lupu. 

Oferim contribuabililor un spațiu în care să își poată desfășura activitatea în condiții net superioare celor de până acum., spune prefectul Silviu Coșa, prezent și el la inaugurare. 




În continuarea evenimentului este prezentată structura DGEP Constanța. 



Se continuă cu un slide referitor la situația personalului încadrat. 



Urmează să se semneze în Cartea de Onoare. 


Samara Imobiliare este proprietarul spațiului, iar chiria este de în valoare de 43.000 de lei. 



 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii