Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor Platforma dedicată autorecenzării a fost suprasolicitată

ro

14 Mar, 2022 10:56 3378 Marime text


Site-ul dedicat Recensământului Populației și Locuințelor a fost suprasolicitat luni dimineață, anunță Insitutul Național de Statistică (INS).

Astfel, până la soluționarea problemelor, INS roagă persoanele care doresc să se autorecenzeze să acceseze platforma de Autorecenzare la adresa https://autorecenzare.insse.ro sau site-ul Institutului Național de Statistică la adresa https://insse.ro/cms/ro. 

„Ca urmare a interesului foarte ridicat manifestat de populație pentru accesarea platformei de autorecenzare în primele ore ale zilei de 14 martie, website-ul dedicat Recensământului Populației și Locuințelor a fost suprasolicitat. Până la suplimentarea resurselor de natură tehnică, rugăm persoanele care doresc să se autorecenzeze să acceseze direct Platforma de Autorecenzare la adresa https://autorecenzare.insse.ro sau site-ul Institutului Național de Statistică la adresa https://insse.ro/cms/ro”, se arată în document. 

Românii pot completa singuri chestionarele pentru recenzare, fie prin mijloace proprii, fie prin intermediul unui recenzor care se află la un centru județean de autorecenzare asistată.

Între 14 martie și 15 mai are loc etapa de autorencezare, ulterior până la mijlocul lui iulie are loc etapa rencesământului la domiciliu, când recenzorii vor veni fizic la domiciliul persoanelor care nu au completat online formularul. 

Platforma de autorecenzare de pe site-ul www.recensamantromania.ro a devenit activă la ora 00:00 a zilei de luni, 14 martie.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii