Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:58 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A câştigat concursul organizat de IPJ Laurenţiu Carp, şef plin la Secţia 3 Poliţie Constanţa

ro

27 Feb, 2015 00:00 2042 Marime text


Fostul şef al Secţiei 2 de Poliţie Rurală din Mihail Kogălniceanu, comisarul-şef Laurenţiu Carp, actual interimar la Secţia 3 Constanţa, a câştigat concursul organizat de IPJ Constanţa pentru şefia Secţiei 3 Poliţie a municipiului Constanţa.

 
Postul de şef al Secţiei 3 Poliţie a devenit vacant în octombrie 2012, după ce comisarul-şef Mircea Vizitiu a câştigat concursul pentru şefia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila. Primul desemnat la conducere a fost comisarul-şef Valentin Ciovică, şeful Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa. Acesta a stat şase luni pe această funcţie, pe care a lăsat-o liberă după ce a câştigat concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de şef al Secţiei 1 Poliţie.
 
După el a urmat, pentru alte şase luni, adjunctul Secţiei 2 Poliţie Constanţa, comisarul-şef Costel Stamat. Din octombrie 2013, timp de un an, la şefia Secţiei 3 a fost numit, tot interimar, comisarul-şef Ovidiu Valentin Grosu, şef al Poliţiei Oraş Murfatlar. I-a urmat subcomisarul Laurenţiu Carp, mutat de la Postul de Poliţie Mihail Kogălniceanu, care asigură interimatul şi în prezent şi care, de acum, va fi şef plin peste secţia de Poliţie care acoperă zona centrală a oraşului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii