Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei mai mici dintre constănțeni sunt invitați să „vâneze” ouăle de Paști, în Parcul Ovidius

ro

22 Apr, 2022 00:00 1359 Marime text

 
 
Centrul psihologic Marea Neagră, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius”, a pregătit, pentru cei mai mici dintre constănțeni, 1.000 de ouă cu surprize, dar și alte dulciuri delicioase.

Copiii sunt așteptați la o „vânătoare” de ouă vineri, 22 aprilie, începând cu ora 11, în parcul Ovidius, din zona campusului universitar.

Cea mai nouă zonă verde din oraș a fost realizată în urmă cu trei ani, de către voluntarii Asociației Constanța Restart.

Pe 23 martie 2019, aproape 1.000 de voluntari constănțeni, de toate vârstele, au răspuns cu entuziasm iniţiativei președintele Baroului Constanța, Cătălin Filișan, reușind să planteze 200 de copaci în fața Universității „Ovidius”, unde s-a născut astfel primul parc creat din fonduri și eforturi private.

Inaugurarea parcului a avut loc de Ziua internațională a mediului înconjurător, pe 5 iunie 2021, și de atunci constănțenii se pot bucura de acest loc special, unde gazonul și arbuștii sunt minuțios îngrijite, iar evenimentele organizate acolo au parte de un cadru minunat, așa cum ar trebui să ofere toate parcurile comunitare. 
 
Citește și:
Constanța Restart Exemplu pentru constănțeni! Copiii au ajutat la plantarea de copaci în Ovidius Park (galerie foto)





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii