Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Toți oamenii sunt, de fapt, despre tine

ro

18 Dec, 2021 00:00 3445 Marime text
 
 
„Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ţi spun cine eşti”, spune o vorbă veche, (nu doar) românească.

În plus, mai sunt opinii conform cărora fiecare dintre noi este suma celor cinci oameni aflați cel mai des în preajma sa.
 
Prin urmare... atenție la cei pe care îi alegi să te însoțească în diferite etape ale vieții ! Ai putea spune că nu totdeauna îți permiți să faci o asemenea alegere, dar adevărul este că, de cele mai multe ori, „rezistă” în realitatea ta oamenii care îți sunt oglinzi – indiferent că asta îți convine sau nu. Căci oglinzile îți pot sugera nu doar ceea ce ești în prezent, ci și ceea ce judeci, ceea ce nu-ți place sau ceea ce ai fost cândva.

Legea Oglindirii este cea mai crudă dintre legile universale și spune că tot ceea ce percepem în afara noastră este o perpetuă oglindire a ceea ce avem în interior – emoțiile momentului, amintirile dureroase, imaginea pe care o avem despre noi sau despre alții. 

În fiecare clipă din viața noastra, realitatea adevărului nostru interior (ce am devenit până la acel moment) este oglindită pentru noi prin acțiunile, alegerile și limbajul oamenilor din jurul nostru.
 
De aceea, atunci când ne e bine cu noi, când simțim pace, armonie, binecuvântare și recunoștință, să nu ne surprindă faptul că vom atrage oameni faini, alături de care viața e mai frumoasă și mai împlinitoare.
 
Universul ne va ajuta totdeauna să ne înconjurăm exact de persoanele de care avem nevoie. Vom manifesta și magnetiza oamenii și evenimentele din viețile noastre potrivit conștiintei proprii – pentru a parcurge lecțiile pe care am venit să le trăim și a învăța ceea ce avem de învățat.
 
Prin urmare, atunci când nu-ți plac persoanele din jurul tău, întreabă-te mai întâi ce anume din tine le-a atras. Nu e atât de simplu, e un întreg proces, dar simplul fapt că ești preocupat de asta te va împiedica să mai reacționezi și să judeci la orice pas. Iar faptul că te vei întoarce către tine, că vei dori să te cunoști mai bine și să ieși din victimizare va face, ca prin minune, curățenie în viața ta, unde vor rămâne doar cei care rezonează cu ceea ce ești în interior.

Și va veni un moment când, admirându-ți prietenii, mulțumindu-le că sunt în viața ta, îți vei aduce un omagiu chiar ție, pentru ceea ce ești și emani în exterior, atrăgând bucurie, împlinire, magie.
  

Citește și:  Editorial Despre tipare, consecințe și posibile soluții

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii