Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:47 28 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Crăciunul, petrecut alături de prietenii virtuali de pe Facebook prin schimburi de mesaje şi imagini cu mese îmbelşugate

ro

29 Dec, 2018 00:00 904 Marime text
Aşteptat cu mare nerăbdare, atât de către cei mici, cât şi de cei mari, Crăciunul a trecut şi acum toată atenţia pare să se îndrepte către Revelion şi Anul Nou. Agitaţia dinainte de Crăciun a trecut, iar cei mai mulţi au petrecut în aceste zile aşa cum se cuvine.
 
Şi pentru că în ultimii ani a devenit o modă printre internauţi să imortalizeze mesele îmbelşugate, preparatele pregătite sau cadourile de sub brad, mulţi au făcut toate acestea pentru a se mândri pe paginile de Facebook.
 
În ziua de Crăciun, cel puţin, de la prima accesare a reţelei de socializare am fost bombardaţi cu mesaje de Crăciun fericit însoţite de fel şi fel de preparate mai mult sau mai puţin tradiţionale cu care prietenii virtuali au ţinut neapărat să se laude.
 
Deja frenezia brazilor împodobiţi trecuse, având în vedere că majoritatea postaseră imaginile în zilele dinainte de Crăciun, aşa că de sărbătoarea Naşterii Domnului au mai rămas doar mesele frumos aşezate şi pline de farfurii cu mâncare de arătat prietenilor.
 
Mai mult, chiar şi colindele au devenit virtuale, mulţi preferând să distribuie colinde interpretate de solişti sau grupuri cunoscute.
 
Că este bine, că este rău… nu ne putem pronunţa, cert este că Facebook a devenit în ultimii ani locul în care mulţi dintre cei care au cont găsesc necesar să împărtăşească tuturor evenimente din viaţa lor. 
 
Urmează Revelionul şi Anul Nou, aşa că ne pregătim sufleteşte de un nou „bombardament“ cu imagini cu mese îmbelşugate, petreceri şi ţinute pentru noaptea dintre ani.
 
Nu vor lipsi, cu siguranţă, filmuleţele cu focurile de artificii sau cu petrecerile organizate în stradă în diferite oraşe din ţară.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii