Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Copilul meu consumă droguri! Ce mă fac?!

ro

25 Mar, 2023 00:00 1499 Marime text

Chiar dacă ai aflat dacă este o certitudine sau doar bănuiești că copilul tău consumă droguri ți se pare că cerul ți a căzut în cap. Sau poate ești la celălalt capăt al listei și consideri că totul e ceva trecător totul e doar o distracție. Ajungi să nu conștientizezi gravitatea lucrurilor sau chiar să le negi. Din păcate asta nu te ajută cu nimic este necesar să acționezi.
 
Consumul de droguri în rândul tinerilor devine o problemă tot mai acută în România. Îi poate 'arunca' pe aceștia doar într-o lume necunoscută

Anumiți adolescenți preferă liniștea și confortul, siguranța propriei locuințe. Alții preferă să petreacă timpul cu oameni de vârsta lor, cu colegi sau cu prieteni de vârsta lor, prin parcuri sau prin ganguri, ori pe străduțe lăturalnice și acolo să consume.

Alții preferă atmosfera petrecerilor și a festivalurilor pe care le așteaptă cu mare entuziasm și acolo vor să își amplifice toate senzațiile pe care le așteaptă de la atmosfera de festival.

În primul rând nu se informează și au încredere în oricine le vinde absolut orice. Orice argument pe care îl găsesc pe internet sau în grupul de egali, care le-ar putea favoriza consumul, îl folosesc pentru a și întări această atitudine. dincolo de aspectele concrete, reale și științifice, care sunt.
Zeci de poliţişti au descins la 23 de adrese din Bucureşti, în cel mai mare dosar de trafic de droguri. Suspecţii sunt elevi şi studenţi. Conform anchetatorilor, tinerii s-au specializat în trafic cu substanţe periculoase.

La sediul DIICOT din Bucureşti au ajuns şi rudele elevilor. Părinţii unora dintre ei au fost şocaţi când au aflat acuzaţiile. 

Chiar dacă e pentru tine o certitudine sau nu că al tău copil consumă droguri, ia măsuri! Dacă nu ești sigur, interesează-te, iar dacă e o realitate, fii alături de el și susține-l în drumul către renunțarea la viciu. Nimeni nu se poate descurca singuri! Copiii au nevoie de sprijin și susținere necindiționată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii