Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:53 08 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Consiliului de Supraveghere al THR Marea Neagră numit administrator provizoriu la Societatea Romradiatoare SA Brașov

ro

17 Jan, 2018 14:42 1404 Marime text
Consiliul de Administrație al Romradiatoare SA Brașov, luând act  de cererea de renunțare la mandatul de administrator a lui Floriean firu începând cu data de 01.01.2018, s-a întrunit în ședința extraordinară din data de 17.01.2018 ora 10.30 la sediul societății, pentru a numi, împreună cu auditorul statutar SC Macaveiu Consult SRL Brașov, un administrator provizoriu până la întrunirea ședinței AGOA, se arată în inforamrea transmisă către BVB. 
 
Membrii Consiliului de Administrație aleși în ședința AGOA din data de 14.12.2015, respectiv Av. Dr. Schiau Ioan și Ec. Rădulescu Sorin-Ion, împreună cu Auditor Financiar Extern Ec. Macaveiu Ioan, cu unanimitate de voturi au numit Administratorul provizoriu din partea acționarului majoritar SIF Transilvania SA Brașov, după cum urmează:
 
Art.1 Se numește în funcția de Administrator provizoriu la Societatea Romradiatoare SA Brașov, până la convocarea AGOA, în funcția rămasă vacantă pe Mielu Dobrin cu începere de la data de 17.01.2018, până la data alegerii unui nou administrator de către AGOA în anul 2018.
 
 Art.2. Administratorul provizoriu Mielu Dobrin declară în mod expres că acceptă mandatul de Administrator și va depune în acest sens, această declarație împreună cu declarația de onorabilitate și specimen de semnătură autentificate la un notar public, la Oficiul Registrului Comerțului Brașov și în termen de 1 luna de la dată numirii în funcție va prezenta societății Polița de Asigurare de răspundere profesională, conform Art.19 alin(3) din Actul Constitutiv al societății, în limita sumei asigurate de 20.000 euro.
 
Art.3 Consiliul de Administrație împuternicește pe Director General Niculescu Oliviu să aducă la îndeplinire prezența Decizie CA, îndeplinind toate formalitățile legale, cu posibilitatea substituirii de către consilierul juridic al societății.
 
Art.4 Prezența Decizie se comunica Administratorului provizoriu Mielu Dobrin, la SIF TRANSILVANIA SA Brașov și spre înregistrare la ORC Brașov, precum și publicarea în M.Oficial al României Partea a IV-a, conform legislației în vigoare.
 
Totodată, membrii CA întruniți în ședința CA din 17.01.2018, respectiv Av. Dr. Schiau Ioan,  Ec. Rădulescu Sorin-Ion și Administrator Provizoriu Mielu Dobrin, după completarea postului vacant de Administrator, conform Deciziei CĂ Nr.1 din 17.01.2018, au adoptat următoarea Hotărâre:
 
1.Hotărârea CA Nr.1 din 17.01.2018:
 

Art.1 Consiliul de Administrație cu majoritate de voturi 2/3, hotărăște alegerea Lui Mielu Dobrin, cetățean român, de profesie Inginer, în funcția de Președinte Interimar al Consiliului de Administrație începând cu data de 17.01.2018 și până la convocarea AGOA în anul 2018, în locul Președintelui CA care a renunțat la mandate.
 
Art.2 Consiliul de Administrație împuternicește pe Director General Niculescu Oliviu să aducă la îndeplinire prezența Hotărâre CA, îndeplinind toate formalitățile legale, cu posibilitatea substituirii de către consilierul juridic al societății.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii