Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiera in deconcentrate Un sef de institutie castiga de doua ori repunerea pe functie

ro

06 Mar, 2010 02:57 4682 Marime text

deschidere.jpg Cu toate acestea, fostul şef al Agenţiei ARR Constanţa nu este convins dacă se va întoarce în această funcţie, pentru că „Iordache este un tip deosebit", cu care se înţelege

Marian Butnaru a câştigat la Tribunal, procesul intentat Autorităţii Rutiere Române, pentru revocarea sa din funcţia de şef al Agenţiei Constanţa.

butnaru_-_marian_butnaru.jpgFost şef al ARR Constanţa până în august 2009, Marian Butnaru are experienţă în răfuielile cu instituţia în care munceşte de ani buni. Practic, el se află acum la cel de-al doilea proces cu ARR, intentat pentru eliberarea sa din funcţia de şef al Agenţiei Constanţa. Prima experienţă de acest gen a fost în 2005. Dar nici ARR-ul nu se lasă. Butnaru a câştigat la Tribunal, însă ARR a făcut recurs, următorul termen urmând să se judece pe 27 aprilie la Curtea de Apel Constanţa.

Contactat telefonic, actualul şef al Agenţiei ARR Constanţa, democrat-liberalul Gabriel Iordache a precizat că, din punctul său de vedere, instanţa n-ar trebui să-i dea dreptate lui Butnaru pentru că el este şi operator de transport. „El centrează, el dă cu capul. El este operator de transport, iar ARR controlează operatorii de transport", a afirmat Gabriel Iordache, făcând trimitere la firmele de transport pe care Marian Butnaru le deţine.

butnaru_-_gabriel_iordache.jpgIordache: „L-aş muta pe Butnaru la Braşov, Baia Mare sau Suceava"

În opinia lui Iordache, Butnaru este incompatibil cu funcţia de şef de agenţie. „Dacă aş fi director general al ARR l-aş muta la Braşov, Baia Mare sau Suceava. Din punctul meu de vedere este incompatibil. Nu este moral, nu poţi fi şi avocat şi judecător", a precizat Iordache cu privire la activitatea profesională şi de afaceri a lui Butnaru.

Întrebat ce va face dacă Marian Butnaru va fi repus pe funcţie, Gabriel Iordache a declarat: „Nu-mi purtaţi mie de grijă. Mă descurc".

Îl lasă Butnaru pe Iordache să iasă la pensie de la ARR?!

Contactat telefonic la rândul său, Marian Butnaru, a declarat că nu ştia că a câştigat la prima instanţă procesul cu ARR. El a spus că în cazul în care hotărârea este executorie s-ar putea duce oricând să-şi reia în primire postul de şef de agenţie, dar că nu face acest lucru pentru că „Gabriel Iordache este un om extraordinar şi mai are, şi aşa, puţin până iese la pensie". Întrebat de ce a dat în judecată ARR dacă nu are de gând să-şi reia postul în cazul în care va câştiga definitiv procesul, Butnaru a spus că era dreptul său, întrucât a fost supărat din cauza modului în care a fost dat la o parte de la conducerea Agenţiei Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CUNOSCATOR 06 Mar, 2010 19:49 DE CE NU DATI TOATE COMENTARIILE???
  • CUNOSCATOR 06 Mar, 2010 18:54 CUM DRACU A AJUNS ACEST BUTNARU DIRECTOR, DE ABIA SI-A TERMINTA FACULTATEA MILOGIND PE LA BOCANETE. SA SPUNA CU CAT A PICAT LA LICENTA CAND CEI DE LA TG.MURES AU AVUT SANGE IN EI SI AU TRECUT NUMAI SI NUMAI CEI CARE AU INVATAT SI NICIUN PUPATOR DE CUR AL PSD-ULUI. POATE PREZINTA DIPLOMA DE LICENTA SA VEDEM SI NOI CE GENIU A FOST.
  • golan 06 Mar, 2010 11:11 un golan care s-a plimbat prin toate partidele ca sa lucreze la stat ptr ca in privat a esuat acesta este operatorul de medgidia,marean