Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicio structură paralelă nu se va interpune procesului de desemnare a candidaţilor Maria Stavrositu - „Organizaţia municipală a PDL nu vinde posturi de consilieri"

ro

31 Jan, 2012 00:00 2571 Marime text
nicio structura paralela nu se va interpune procesului de desemnare a candidatilormaria stavrositu organizatia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • salvati dobrogea!!!!!! 31 Jan, 2012 15:57 CHEVRON ( care apartine fam ROCKEFELLER) va incepe EXPLOATAREA gazelor de sist in Dobrogea. Procedura induce CUTREMURE si POLUARE EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST: INCA UN JAF AMERICAN CARE VA DISTRUGE MEDIUL SI TERENURILE AGRICOLE PE TERITORII LARGI. BULGARIAA INTERZIS TEHNICA FRACTIONARII HIDRAULICE, CARE INDUCE CUTREMURE, NOI NE PREGATIM SA SCADEM REDEVENTELE SI SA SUBVENTIONAM CHEVRON! saccsiv blog si razboiintrucuvant!
  • nicusor 31 Jan, 2012 14:38 si in timp ce voi va certati ca la gradinita cine sa vina in consiliu.....INCETATI CU FRECUSURILE INTERNE.VENITI CU UN PLAN DE SALVAREA CONSTANTEI, si veti descoperi ca oamenii nu-s asa de prosti. s-ar putea sa va si aleaga.
  • Vlad 31 Jan, 2012 09:24 Felicitari Magdei Stavrositu pentru ca ia atitutine. Era timpul sa-i inchida gura pensionarului Florin Constantin care ar trebui trimis acasa. E mai nociv decat cel mai notoriu psdist
  • Ady 31 Jan, 2012 01:05 Si care om normal la cap mai accepta(fiind profund imoral) , sub locul 1? Cred ca nu sperati la mai mult, cu toata nemultumirea fata de cealalta mafie , cea pesedista.