Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicio structură paralelă nu se va interpune procesului de desemnare a candidaţilor Maria Stavrositu - „Organizaţia municipală a PDL nu vinde posturi de consilieri"

ro

31 Jan, 2012 00:00 2547 Marime text
DESCHIDEREconsilieripdl-MariaStavrositu002.jpgPreşedintele organizaţiei municipale a PDL Constanţa, Maria Stavrositu, susţine că postul de consilier local nu este „o marfă care să poată fi tranzacţionată ca la piaţă". „Nu ştiu cum şi ce s-a înţeles, însă cât voi fi eu preşedinte la municipiu, candidaţii la alegerile locale vor fi desemnaţi onest, pe baza unor criterii serioase şi nu în schimbul unor sume de bani", susţine liderul de la municipiu.

Nu este pentru prima dată când funcţiile politice sunt prezentate ca un bun care poate fi cumpărat de posesorii de caşcaval. Şi în 2008 au existat persoane care mărturiseau că au contribuit cu bani la campania electorală a partidului sau pentru a-şi susţine propria campanie pentru postul vizat. Unii au făcut chiar credite bancare pentru a fi în rândul lumii şi... au rămas cu datoriile.

Există o cutumă în interiorul oricărei formaţiuni politice ca cei desemnaţi drept candidaţi să contribuie, fiecare cu ce poate, pentru susţinerea unei campanii electorale, dar niciodată nu s-au cerut bani, nu a existat această condiţie, explică Stavrositu. Preşedintele PDL mai spune că „dacă cineva îşi permite să tranzacţioneze funcţiile în numele organizaţiei municipale, o face în nume propriu, deoarece Biroul municipal nu a împuternicit nicio persoană pentru acest tip de activitate. În plus, contribuţiile fiecărui membru de partid pentru campania electorală sunt contabilizate de trezorierul organizaţiei, nimeni din conducerea organizaţiei nu taie chitanţă contra unei sume de bani".

Maria Stavrositu a mai adăugat că în următoarea perioadă Biroul Municipal se va ocupa de desemnarea candidaţilor, în cadrul unei şedinţe, pe baza unui vot. „Vreau să-i asigur pe toţi colegii mei că personal voi veghea ca desemnarea candidaţilor să se facă respectând criteriile profesionale şi ale bunului simţ şi că nicio structură paralelă nu se va interpune acestui proces. Organizaţia municipală are un birou şi un preşedinte ales şi nu are nevoie de supervizori", a conchis Stavrositu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • salvati dobrogea!!!!!! 31 Jan, 2012 15:57 CHEVRON ( care apartine fam ROCKEFELLER) va incepe EXPLOATAREA gazelor de sist in Dobrogea. Procedura induce CUTREMURE si POLUARE EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST: INCA UN JAF AMERICAN CARE VA DISTRUGE MEDIUL SI TERENURILE AGRICOLE PE TERITORII LARGI. BULGARIAA INTERZIS TEHNICA FRACTIONARII HIDRAULICE, CARE INDUCE CUTREMURE, NOI NE PREGATIM SA SCADEM REDEVENTELE SI SA SUBVENTIONAM CHEVRON! saccsiv blog si razboiintrucuvant!
  • nicusor 31 Jan, 2012 14:38 si in timp ce voi va certati ca la gradinita cine sa vina in consiliu.....INCETATI CU FRECUSURILE INTERNE.VENITI CU UN PLAN DE SALVAREA CONSTANTEI, si veti descoperi ca oamenii nu-s asa de prosti. s-ar putea sa va si aleaga.
  • Vlad 31 Jan, 2012 09:24 Felicitari Magdei Stavrositu pentru ca ia atitutine. Era timpul sa-i inchida gura pensionarului Florin Constantin care ar trebui trimis acasa. E mai nociv decat cel mai notoriu psdist
  • Ady 31 Jan, 2012 01:05 Si care om normal la cap mai accepta(fiind profund imoral) , sub locul 1? Cred ca nu sperati la mai mult, cu toata nemultumirea fata de cealalta mafie , cea pesedista.