Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:17 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase localităţi din judeţul Constanţa, fără curent, în această dimineață

ro

09 Jan, 2017 10:16 905 Marime text
Șase localităţi din judeţul Constanţa erau azi, la ora 8.00, nealimentate cu energie electrică. Compania E-Distribuţie Muntenia (fosta Enel Distribuţie Muntenia), controlată de grupul italian Enel, pe a cărei rază de activitate se află judeţul, a anunţat că, din cauza drumurilor blocate, echipele de intervenţii nu pot înainta către zonele izolate.
 
„În judeţul Constanţa este afectată o linie de înaltă tensiune şi au rămas nealimentate o linie electrică aerienă de medie tensiune total, 12 linii de medie tensiune parţial şi 30 posturi de transformare, fiind afectate total sau parţial şase localităţi (General Scărişoreanu, Furnica, Dumbrăveni, Mereni, Ciobaniţa, Osmancea)”, arată compania.
 
Oficialii societăţii spun că, în municipiul Constanţa, se înregistrează deranjamente individuale şi colective datorate condiţiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine. De asemenea, în judeţele Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa au fost realimentate toate localităţile, dar se mai înregistrează deranjamente individuale şi colective determinate de condiţiile meteo.
 
„În continuare sunt blocate următoarele drumuri: Ciocârlia – Bărăganu – Mereni – utilajul de deszăpezire s-a defectat în timpul nopţii în eforturile de a debloca accesul. La ora 7:30 s-a reluat deszăpezirea; Cobadin – Ciobaniţa – Ozmancea; Negru Vodă – Viroaga – s-a lucrat cu un utilaj MAPN, s-a ajuns în localiatea Negru Vodă şi se continuă  deblocarea drumului”, a menţionat compania.
 
Pe parcursul nopţii au lucrat în teren 29 de echipe de intervenţii şi se continuă eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor şi restabilirea normalităţii în furnizarea cu energie electrică, fiind mobilizate în prezent 110 echipe, potrivit reprzentanţilor companiei.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii