Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția tuturor șoferilor Comunicat de ultimă oră

ro

26 Dec, 2014 16:58 1929 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.
 
Reamintim că,  traficul rutier se desfăşoară pe o bandă alternativ în ambele sensuri, pe DN57 între Orşova şi Moldova Nouă, la kilometrul 65+ 600 de metri, din cauza căderilor de pietre.
 
Având în vedere cele două mesaje de înrăutăţire a vremii (atenţionare cod galben) transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile în intervalele 26 decembrie 2014, ora 20:00 – 27 decembrie 2014, ora 20:00, respectiv, 28 decembrie, ora20:00 – 29 decembrie, ora 23:00 (detalii pe site-ul http://www.meteoromania.ro), recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). 
În timpul călătoriei, cei de la volan trebuie să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor, mai ales pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.
Dacă traficul rutier se va întrerupe din cauza zăpezii, rugăm conducătorii auto să scoată autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii