Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:09 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Protest la Constanţa - „Norvegia, redaţi copiii familiei Bodnariu!”

ro

09 Jan, 2016 14:29 1466 Marime text
Peste 200 de membri ai Comunității penticostale din sud estul tarii protestează astăzi în fata prefecturii Constanța, cerând autorităților norvegiene reunirea familiei Bodnariu, informează evz.ro.

„Norvegia, redați copiii familiei Bodnariu!!“ sau „Norvegia, stop răpirii copiilor!“, sunt cuvintele afișate pe pancartele protestarilor. Manifestarea este pașnică urmând sa se termine la ora 15,00. Președintele Comunității regionale penticostale, pastorul Vasile Croitoru a explicat ca "familiei Bodnariu trebuie sa i se dea șansă de a îndrepta ce nu a făcut bine, sa li se dea șansă de a fi consiliați în asa fel încât aceasta familie, în cel mai scurt timp, sa reintre în drepturile parintesti".

Pastorul susține ca "dacă acest lucru nu se va întâmpla,  va fi de rău augur pentru Europa și pentru familie, în general. Va fi un semnal ca statul devine proprietar peste familie. Noi am trăit într-un asemenea sistem, în comunism".
 
Făcând  referire la corectitudine politica, pastorul Vasile Croitoru a precizat ca "a devenit de fapt o tiranie, un mijloc prin care drepturile nostre se limitează mai mult. Și dacă astăzi familia poate fi copertina în felul acesta, și desenat în felul acesta, ca va urma, mâine? Familia este ceva sacru".

Sursa text şi foto: evz.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 09 Jan, 2016 17:07 TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROŞU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani închisoare fiecare pentru săvârşirea infracţiunii de asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni si inselaciune. Aplică inculpatilor pedeapsa cea mai grea respectiv 18 ( optsprezece) ani închisoare fiecare pe care o sporeşte către maximul ei special astfel că în final inculpatii ROŞU ADRIAN si MOISE GABRIEL  execută pedeapsa de 20 ( douăzeci ) de ani închisoare fiecare.  Condamnă pe inculpatul MOLDOVEANU COSMIN la o pedeapsăde 8 (opt) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni si inselaciune. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea respectiv 16 ( şaiprezece) ani închisoare pe care o sporeşte către maximul ei special astfel că în final inculpatul MOLDOVEANU COSMIN execută pedeapsa de 18 (optsprezece) de ani închisoare. LA MAI MAREEEEEEEEE!!!