Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii revoltați de cum se face deszăpezirea în oraș ”Au trecut 3 zile de când nu putem ieşi din casă”

ro

08 Jan, 2017 12:55 10618 Marime text
Constănţenii din cartierul Tomis Plus sunt revoltaţi că de trei zile strada pe care locuiesc nicio autoutilitară nu a intervenit pentru deszăpezire, în condiţiile în care zăpada atinge deja un metru.  

„Am sunat de 2 ori la primăria Constanța să vină să ne curețe strada de zăpadă....zăpadă de 1m, și ne-au spus să avem răbdare că mai sunt și alții în situația noastră, intervin în funcţie de priorităţi!! Avem răbdare dar totuși au trecut 3 zile de când nu putem ieşi din casă, în condițiile în care mașinile de dezapezire trec din 10 în 10 min pe E87 Constanţa-Ovidiu! Adică trec pe lângă strada noastră și nimeni nu ne bagă în seamă!”, susţine o constănţeancă pe Facebook. Aceasta locuieşte pe strada Kiev din cartierul Tomis Plus.


Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa a declarat pentru Ziua de Constanţa că toate efectivele de deszăpezire sunt pe teren şi acţionează pe străzile din municipiu.

UPDATE:

Administratorul Polaris M Holding, Eduard Martin a precizat pentru ZIUA de Constanța că Tomis Plus este un cartier privat, care se autoadministrează. În acest caz nu Primăria Constanța trebuie să intervină pentru deszăpezire, ci administratorul cartierului rezidențial.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii