Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandamentul de iarnă al SC RAJA SA a fost prelungit

ro

07 Jan, 2017 13:13 2256 Marime text
Având in vedere atenționările meteo de Cod Galben de vreme geroasă și viscol, la nivelul SC RAJA SA, s-a luat decizia prelungirii activității Comandamentului pentru Situații de Urgență, până luni – 09 ianuarie 2017, ora 20.00. În cadrul Comandamentului, pentru intervenția rapidă, sunt constituite zeci de echipe de intervenție, care asigură permanența în toată această perioadă.
 
Asigurăm toţi abonaţii societăţii că reprezentanții companiei noastre vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste
condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
 
Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii