Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:53 25 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenți călători Circulaţia feroviară se desfăşoară în continuare în condiții de iarnă

ro

05 Jan, 2016 11:28 889 Marime text
Din motivite tehnice, două trenuri vor pleca din Gara de Nord București cu o întârziere de peste 40 de minute: IR 1783 București Nord - Pitești și IR 1521 București Nord - Paușa.

Circulaţia feroviară se desfăşoară în continuare în condiții de iarnă. Până la acestă oră nu au fost anulate trenuri din cele peste 1200 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe rețeaua feroviară.
 
ÎIn această dimineaţă au sosit în Gara de Nord Bucureşti cu întârzieri de aproximativ 60 de minute, următoarele trenuri: IR 1742, Satu Mare – Oradea – București şi IR 1782, Piteşti – Bucureşti Nord, iar IR 1696, Timişoara Nord – Bucureşti Nord, cu 40 minute întârziere.
 
Întrucât este o situaţie în evoluţie, sunt posibile şi alte întârzieri şi/sau modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.
 
Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pewww.cfrcalatori.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii