Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:13 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Artiștilor Plastici din România primește noi membri și îi titularizează pe stagiari

ro

23 Feb, 2021 00:00 2413 Marime text

Începând de ieri și până la sfârșitul lunii martie 2021, Uniunea Artiștilor Plastici din România declară deschisă sesiunea depunerii dosarelor (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării membrilor stagiari. Concomitent se pot depune și dosarele (acte și portofoliu) pentru primirea (stagiatură) în UAP din România la secretariatele filialelor din București și teritoriu.


Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de primiri și titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 31 Martie 2021, la sediul UAP din Str. Băiculești, nr. 29, etaj 1, Sector 1, București.

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP din România.

În sesiunea de titularizare 2021 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2018 și anterior.

Procedura de titularizare se va desfășura conform metodologiei prevăzute în Regulamentul pentru primiri și titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România atașat mai jos.

* Dosarele pentru stagiari vor cuprinde minim 15 fotografii după lucrări.
* Pentru procedura de titularizare, filialele vor organiza o expoziție cu lucrările originale și vor transmite Comisiei Naționale filmul expoziției (captură pentru fiecare lucrare expusă), însoțit de procesul-verbal al Comisiei.

Comisia Națională va decide titularizarea membrilor pe baza dosarelor avizate de filiale și a filmului expoziției.Citește și:

Premii substanțiale la prima ediție a Bienalei Naționale de Grafică „Constantin Găvenea”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii