Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galeria de Artă a UAP Constanța va fi modernizată! Demersurile au fost începute de Primăria Constanța

ro

26 Nov, 2022 16:07 1923 Marime text
  • Așadar, prin Certificatul de Urbanism nr. 3019 din data de 25 noiembrie 2022, a fost emis documentul necesar pentru continuarea demersurilor pentru reamenajarea galeriei

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pe numele viceprimarului Ionuț Rusu, care dorește să investească pe strada Ștefan cel Mare nr. 15, unde se află Galeria de Artă a UAP Constanței.

Așadar, prin Certificatul de Urbanism nr. 3019 din data de 25 noiembrie 2022, a fost emis documentul necesar pentru continuarea demersurilor pentru reamenajarea, modernizarea și modificarea fațadei Galeria de Artă a UAP Constanța și organizarea execuției. Documentul este valabil 24 de luni.

Facem precizarea că, în urmă cu o lună, municipalitatea a cumpărat servicii de elaborare a documentației tehnico-economică faza DALI+PTh+CS+DDE și asistență tehnică de specialitate din partea proiectantului în timpul execuției pentru obiectivul de investiții „Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Artă a UAT Constanța situată în municipiul Constanța, strada Ștefan cel Mare, numărul 15, bloc M1, scara B, parter”. Valoarea achiziției este de 200.000 de lei, fără TVA. Firma câștigătoare este SC Igloo Associated Architects.

Spațiul în cauză, cu o suprafață utilă de 142.90 mp conform planului cadastral, se află la parterul unui bloc S+P+4E aflat la adresa Strada Ștefan cel Mare nr 15, bloc M1, scara B și are acces pietonal direct din trotuarul străzii Ștefan cel Mare. Funcțiunea spațiului este cea de galerie de artă, în prezent neutilizată, iar această funcțiune se va menține și în urma reamenajării. În vederea determinării stării imobilului este necesară obținerea unui punct de vedere tehnic structural din partea unui expert din care să reiasă starea în care se află structura de rezistență, precum și relevee privind racordurile la utilități și starea instalațiilor tehnice aferente acestui spațiu și în vederea stabilirii măsurilor necesare pentru reabilitarea și modernizarea acestuia.

Igloo Associated Architects SRL este fondată în anul 2018 și are sediul social în București. Asociat unic și administrator este Bruno-Andrei Andreșoiu. În anul 2021, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 2,5 milioane lei și un profit de 548.706 lei. Compania a mai încheiat 3 contracte de achiziții publice in valoare totală de 129.327,16 lei, cu Primăria Tulcea (1) și două cu fosta RAEDPP Constanța.

Bruno-Andrei Andreșoiu mai apare în firmele Igloo Design SRL, Igloo Architecture SRL, Igloo Media SRL și Fab Group Associates SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Călătorie în lumea artelor la Muzeul de Artă Constanța, de Ziua Internațională a Copilului (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii