Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:12 22 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tichetele cu titlu gratuit pentru proiecția „Moromeții 2” de la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța s-au epuizat

ro

17 Dec, 2018 15:40 970 Marime text
Tichetele cu titlu gratuit pentru proiecția „Moromeții 2” din data de 18 decembrie 2018, ora 19:00, găzduită în cadrul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” s-au epuizat. 

Reamintim că, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” prin proiectul cultural cinematografic „Filme de sărbători” aduce publicului constănțean pelicula „ Moromeții 2”, regizată de Stere Gulea.

Constănțenii vor putea urmări filmul în data de 18 decembrie, începând cu ora 19:00 la Centrul Cultural „Jean Constantin”.

„Moromeții 2” continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării și îl are în prim-plan pe mezinul Niculae. 

Acest proiect „Filme de sărbători !” este  sprijinit de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Accesul la aceste proiecții este liber, dar intrarea se face totuși pe baza unor tichete care au putut fi ridicate direct de la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. 

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii