Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Moromeții 2” la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

ro

11 Dec, 2018 11:51 2174 Marime text
Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” prin proiectul cultural cinematografic „Filme de sărbători” aduce publicului constănțean pelicula „ Moromeții 2”, regizată de Stere Gulea.

Constănțenii vor putea urmări filmul în data de 18 decembrie, începând cu ora 19:00 la Centrul Cultural „Jean Constantin”.
„Moromeții 2” continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării și îl are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pământ pe care să-l muncești.

Acest proiect „Filme de sărbători !” este  sprijinit de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Accesul la aceste proiecții este liber, dar intrarea se face totuși pe baza unor tichete care pot fi ridicate direct de la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. În privința peliculei „Moromeții 2” ridicarea biletelor se poate face în perioada 13-17 decembrie între orele 10:00 și 18:00.  

Sursă foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii