Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:09 01 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SymPHOENIX 2021 Noua trupă Phoenix, într-un concert de rock simfonic, în curând la Constanța

ro

19 Jun, 2021 00:00 4410 Marime text
 
 
 Teatrul de vară Soveja va găzdui luna viitoare un concert de rock simfonic, care se anunță exploziv.
 
Trupa Phoenix renaște, împreună cu românii, într-un capitol unic al rock-ului românesc. 
 
Acompaniați de Orchestra Simfonică București, Phoenix se întâlnește din nou cu publicul constănțean, după mai bine de un deceniu, într-un eveniment care poartă titlul sugestiv SymPHOENIX.

Legendara trupă, care a hrănit generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare, se prezintă acum într-o formulă nouă, membrii formaţiei abordând numeroase subgenuri ale rock-ului.
 
Traseul stilistic al formaţiei pornește de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno-rock. Se vor auzi din nou piese celebre precum „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta”, adevărate capodopere, încă fredonate de iubitori ai muzicii din toate generațiile.
 
Nicu Covaci și cariera sa excepțională de peste jumătate de secol, încă face istoria Phoenix și va oferi unitate trupei, legând, peste timp, nostalgiile trecutului de prezentul tumultuos. 
 
Pentru a participa la evenimentul din 10 iulie, există însă reguli destul de stricte. Le reproducem mai jos, preluate din comunicatul organizatorilor:
 

Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).

* Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.
** Dacă ați achiziționat bilet și nu îndepliniți nici una din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la ambilet pentru refund la contact@ambilet.ro si la iabilet la 
contact@ambilet.ro si la iabilet la contact@iabilet.ro
Bilete in reteaua ambilet https://www.ambilet.ro/tc-events/simphoenix-constanta/
Bilete in reteaua iabilet https://www.iabilet.ro/bilete-simphoenix-concert-rock-simfonic-extraordinar-64241/

 
Citește și:

PHOENIX continua revolutia rock-ului simfonic la Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii