Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:05 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară lirică in memoriam Roxana Bageac şi Daniel Sărăcescu

ro

05 Apr, 2017 00:00 2479 Marime text
Se anunţă o seară lirică emoţionantă, astăzi, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“. O seară în care emoţiile vor prinde glas, pe note muzicale, în amintirea a doi artişti plecaţi prea devreme Dincolo: soprana Roxana Bageac, care a părăsit această lume cu doar două zile înainte de a împlini 35 de ani (16 septembrie 1980 - 14 septembrie 2015), şi pianistul Daniel Sărăcescu (11 octombrie 1963 - 24 ianuarie 2014), care s-a stins la vârsta de 50 de ani. 
 
Vor cânta, în această seară, în memoria celor doi artişti deosebiţi şi colegi de neuitat: sopranele Elena RotariStela SîrbuIonela DumaSlivia Simionescu şi Mihaela Ionescu, mezzosoprana Gabriela Dobre şi tenorul Răzvan Săraru. La pian se va afla Alla Bivol.
 
Intrarea la spectacol costă 10 lei, iar copiii şi elevii, pe baza carnetului de note vizat la zi, beneficiază de intrare liberă. Publicul meloman mai este aşteptat la Teatrul „Oleg Danovski“ şi în această sâmbătă, de la ora 19.00, pentru a participa la un „Bal mascat“ cu final dramatic, pe acorduri verdiene, iar duminică, de la ora 19.00, cei mari şi cei mici vor călători în lumea poveştilor, în paşi de dans, urmărind baletul „Cenuşăreasa“, pe muzică de Serghei Prokofiev şi Jules Massenet, în coregrafia lui Horaţiu Cherecheş.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

13 spectacole în luna aprilie, la Teatrul „Oleg Danovski“ (document)

Trei ani fără un pianist şi un profesor extraordinar - Daniel Sărăcescu

Pianistul Daniel Sărăcescu ar fi împlinit 53 de ani

Va fi condusă pe ultimul drum joi - O mare artistă din Constanţa a murit, după ce s-a luptat cu o boală necruţătoare

Omagiu adus de artiştii TNOB solistei Roxana Bageac
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii