Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Puzzle” – Trofeul pentru cel mai bun spectacol la „Blue Theatre Revolution University Contest” din Constanta

ro

06 Sep, 2022 16:00 904 Marime text

 
  • Spectacolul „Puzzle”, in regia lui Ianos Petrascu, o productie a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, in parteneriat cu Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu, a castigat Trofeul pentru cel mai bun spectacol la „Blue Theatre Revolution University Contest” in Constanta.
 
De asemenea, regizorul Ianos Petrascu a primit Premiul de originalitate in cadrul aceleiasi competitii.

„Blue Theatre Revolution University Contest” este un proiect sub egida Festivalului International de Teatru Independent de la Constanta, organizat de Asociatia Culturala pentru Tineret si Copii Art Theatre, in parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanta, Facultatea de Arte si finantat de Primaria Municipiului Constanta.

Festivalul „Blue Theatre Revolution University Contest” se adreseaza in mod special tinerilor, dar si iubitorilor de teatru, mai ales celor care apreciaza ineditul in artele spectacolului, dar si tuturor celor care apreciaza diversitatea culturala. Scopurile proiectului sunt promovarea culturii si a educatiei. Festivalul s-a desfasurat in perioada 27 august – 3 septembrie 2022 si a avut un caracter competitional. De asemenea, a avut si o sectiune de evenimente – workshop-uri pentru studenti si spectacole tip recital instrument.

„Puzzle” a avut premiera in 26 iunie 2021 si este un spectacol disponibil online si pe Scena Digitala, platforma online de teatru-film a TNRS, distinsa cu premiul special UNITER.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii